Karateskolens koncept

Karate
Ashihara er et moderne, fuld kontakt, Japansk karate system
Karate er for mange en livsstil, et studie hvor man træner i mange år, for at dygtiggøre sig teknisk, og for at få kropskontrol. I karate har man et bæltesystem, hvor man opnår sin bæltegrad ved at gå til graduering.


Hos os kan du træne karate som livsstil, hvor du har taget valget om at gå krigerens vej, altså gennem tid og træning, opnå en mestergrad som kaldes 1.dan – bedre kendt som det sorte bælte. Det er en rejse som udfordre dig, det lover vi dig! Ønsker du den rejser, guider vi og klargøre dig, gennem undervisning på skolen.  

Men karate er mere end det!
Karate er også en sport hvor du kommer i dit livs form. Man træner hele kroppen til hver træning. Man bliver undervist i kropskontrol, teknik, styrke, cardio og udholdenhed. Desuden får du værktøjer til at kunne yde det bedste du kan. Du får en stærk, smidig og alsidig krop af karate. Det bedste værktøj mod stress!

Motionist
Du kan også vælge at træne karate som motionist, altså som en sport, fordi du ønsker at opnå en stærk, smidig og funktionel krop. Du træner på hold sammen med resten af skolens elever og motionister, og får den samme undervisningen, men kravene til dig er anderledes, da du ikke går til gradueringerne. Der er uddannet instruktør ved hver time til at hjælpe dig på vej.

 

Du kan også købe personlig træning hos Ashihara karate København, hvis du ønsker et ekstra skub for at nå dine mål. Er du fighter og skal i form til kampsport-stævne? Er du privat person der ønsker livstilsændring? Eller har du brug for det ekstra til at bestå en graduering? Vi tilbyder personlig træning, skræddersyet til dit behov. Læs mere under personlig træning, om vores kompetencer og tilbud.


Overordnet
Det er vores mål i Ashihara Karate København at alle der modtager undervisning får den optimale træning ud af den tid, sved, indsats som eleven investere; Vi vil altid bestræbe os på at levere så funktionel undervisning/træning som overhovedet muligt.
Den faste instruktørstab på voksenholdet, er som minimum gradueret brundtbælte i Ashihara karate. Ashihara Karate Københavns hjælpe-instruktører er som minimum gradueret til grønt bælte 4 kyu. I Ashihara karate. Børne og junior instruktører kan have andre grader.

 

Om Ashihara Karate København
Ashihara karate København er en karateskole som er stiftet og ejet af Sensei Allan Madsen CVR NR. 32961436 og er derfor ikke en forening.
Senpai Nanette Madsen er 1.instruktør og er beslutningstager sammen med Sensei Allan Madsen. Derudover er der en fast uddannet instruktørstab.