Firma karate

Firmaer har nu mulighed, for at kunne tilbyde rigtige karatetræning, til deres medarbejder om morgen eller om eftermiddagen. Karateinstruktøren kommer til jer!
 
Hvad kræver det?
Det eneste det kræver, er at man har noget træningstøj på, og et lokale hvor der er lidt plads. Vi kommer med alt træningsudstyr til træningen. I har også mulighed for at træne i vores lokale.
 
Motionist
Man kan vælge at træne karate som motionist, altså som en sport. Karatetræning er en sport hvor du kan kommer i dit livs form. Man træner hele kroppen til hver træning. Man bliver undervist i kropskontrol, teknik, styrke, cardio og udholdenhed. Desuden får du værktøjer til at kunne yde det bedste du kan. Du får en stærk, smidig og alsidig krop af karate. Det bedste værktøj mod stress!
 
Hvad nu hvis man bliver ”bidt” af karaten?
Ashihara er et moderne, fuld kontakt, Japansk karate system. Karate er for mange en livsstil, et studie hvor man træner i mange år, for at dygtiggøre sig teknisk, og for at få kropskontrol. I karate har man et bæltesystem, hvor man opnår sin bæltegrad ved at gå til graduering. For dem der har lyst til at bestå til nye bælter er der også muglighed for det i firmakarate.
 
Man kan træne karate som livsstil, hvor du har taget valget om at gå krigerens vej, altså gennem tid og træning, opnå en mestergrad som kaldes 1.dan – bedre kendt som det sorte bælte. Det er en rejse som udfordre den enkle, det lover vi! Ønsker nogle den rejser, kræver det også de træner på karateskolen så guider vi og klargøre dem, gennem undervisning på skolen også. 
 
Kontakt os for et personligt tilbud der passer til jeres firmas behov
karate@ashiharakbh.dk