Andre profiler

 

 

Animator/Illustrator: Pernille Ørum
Med en bachelor grad i Character Animation fra The Animation Workshop i Viborg. Under henders 4  års lange uddannelse (hun startede med et 1/2 års forløb i klassisk tegning), lærte hun at arbejde som illustrator men god forståelse for visuelle elementer og virkemidler, samt klassisk karakter animation på 2D og 3D. Som afgangsprojekt lavede Pernille kortfilmen "The Saga of biôrn", hvori hun lavede designs, baggrunde og animerede, og filmen er efterfølgende gået hen og vundet flere priser på festivaller verden over. 
Efter uddannelsen har Pernille arbejdet på forskellige projekter inkl. feature film hos Double Negativ (London) og Cartoon Saloon (Ireland) og på kortfilm for Den Danske Filmskole i København.
I øjeblikket er Pernille ansvarlig for den visuelle representation og merchandise hos Sybo Games (København) - Skaberne af Subway Surfers.  
Pernille kan kontaktes på Pernilleoe@gmail.com og mere af hendes arbejde kan ses på www.pernilleoe.d

 

Pernille har lavet Ashihara Karate Københavns Logo

 

Ansvarlig for instagram profil: Emilie Madsen
Emilie Madsen er ansvarlig og beslutningstager for Ashihara Karate Københavns profil på instamgram. Emilie søger for opdateringer af foto og tekst. Emilie har studeret og trænet karate siden hun var 5 et halvt år. Emilie har blandt andet været på træningsophold i Japan matsuyama, hvor Emilie også var til graduring. Emilie har stor indsigt og erfaring med karate og livstil der følger med.